Boekstart ochtend

Kom samen met je kindje genieten van de BoekStart ochtend in onze Bibliotheek.

Heb jij er wel eens aan gedacht jouw baby of peuter voor te lezen? Juist in de eerste jaren ontwikkelt jouw kindje zich razendsnel. Samen lezen, liedjes zingen en luisteren is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de taal- en spraakontwikkeling van je kind - slim dus om vroeg van start te gaan! 

 
Op woensdag in Kampen (Stadskazerne)
van 10.00 - 11.30 uur.
 

Op donderdag in IJsselmuiden (Kulturhus).
van 10.00 - 11.30 uur.

BoekStart is een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders samen van boeken laat genieten. En dat kan gewoon in de Bibliotheek: tijdens onze open inloopochtenden wordt er door getrainde vrijwilligers voorgelezen en is er ruimte om te spelen en te zingen. Daarnaast kunnen ervaringen en tips worden uitgewisseld. En, ook heel fijn: meedoen is gratis en Gratis koffie, thee en limonade staan voor jullie klaar.


Haal je gratis BoekStartkoffertje


Is jouw baby al lid van de Bibliotheek? Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek, dus ook jouw kleintje. En als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je namens de gemeente, de GGD en de Bibliotheek Deventer bij het consultatiebureau een waardebon voor het BoekStartkoffertje. In het koffertje zitten twee wisselende boekjes. Bij ieder boekje hebben we handige en leuke voorleestips verzameld.

 

Volg ons

Neem deel aan de Appgroep

en mis niks van nieuws rondom de BoekStartochtend.

Bezoek je onze BoekStart ochtenden en wil je altijd als eerste op de hoogte zijn?

Via onze appgroep informeren we je direct met actuele informatie.
Mail je naam en 06-nummer naar Irma of geef het door tijdens een BoekStart ochtend.