Resultaat 1 - 10 (van 25)

• Meertalig Taalplezier Bekijk details

12 februari 2024

Op vrijdag 9 februari was de workshop 1, 2, 3, 4 Taalplezier meertalig!

• Speurtocht Ken je Kampers Bekijk details

2 februari 2024

Heb je de borden in de stad gevonden met Kamper woorden? Lees hieronder wat ze betekenen!

• Linde en Emma winnen Kamper Voorleeswedstrijd Bekijk details

30 januari 2024

Linde Zandsteeg van basisschool Eben-Haëzer uit IJsselmuiden en Emma Becker van CBS De Wegwijzer uit Kampen hebben afgelopen woensdagen de voorrondes van De Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen, welke plaatsvonden in de Stadskazerne. Beide winnaars zullen binnenkort Kampen vertegenwoordigen in de regionale finale op 28 februari, wederom in de Stadskazerne. En wellicht wordt één van hen wel De Nationale Voorleeskampioen 2024!

• Stadskazerne wordt inleverpunt Voedselbank Bekijk details

7 december 2023

In De Stadskazerne is vanaf 7 december een pop-up inleverpunt voor de Voedselbank Kampen te vinden. De Voedselbank Kampen steunt iedere week ongeveer 200 gezinnen met voedselpakketten. Hiervoor zijn zij afhankelijk van schenkingen. De Stadskazerne wil graag meehelpen en hoopt dat ook haar bezoekers houdbare producten komen doneren.

• Brievenwasserette Bekijk details

30 november 2023

Krijg jij weleens een moeilijke brief? Daar kun je best zenuwachtig van worden, helemaal als het over geld gaat. De gemeentes Zwolle en Kampen werkten samen met de bibliotheek om moeilijke brieven te ‘wassen’.

• Geen BoekStart in IJsselmuiden 26 oktober Bekijk details

12 oktober 2023

Op donderdag 26 is er geen BoekStart ochtend in IJsselmuiden.

• Opening Informatiepunt Kampen Bekijk details

10 oktober 2023

Informatiepunt Kampen is jouw sociale gids in de gemeente Kampen en we helpen je graag. Iedereen is van harte welkom bij de opening.

• Winnaars zomerspeurtochten Bekijk details

10 oktober 2023

Afgelopen zomer konden kinderen en hun ouders/verzorgers in en rondom de bieb speuren naar aanwijzingen voor 4 verschillende speurtochten.

• Cafe Paatje is maandag 16 oktober gesloten Bekijk details

10 oktober 2023

De volgende dag zijn jullie weer welkom voor een kopje koffie en om te lezen/studeren. Excuses voor het ongemak!

• VSO de Spanker opent schoolbieb Bekijk details

3 oktober 2023

Op maandag 2 oktober werd op VSO de Spanker in Kampen de nieuwe schoolbibliotheek geopend. De opening was een feestelijk moment met leerlingen en docenten. Eerst heette directeur Henk van Dijk iedereen welkom. Daarna knipte stripmaker Jan Cleijne samen met een leerling Daniël het lintje door. Van de bibliotheek kreeg de school een prachtig boek over haaien cadeau.

Paginanavigatie