Dokter Leesplezier

Dokter Leesplezier staat voor je klaar!

Kinderen

Kinderen zijn van harte welkom voor een bezoek aan Dokter Leesplezier met uitdagingen op het gebied van lezen. Last van dyslexie? Is lezen té makkelijk voor jou of juist lastig? Lukt het je maar niet om een leuk, spannend, grappig of passend boek te vinden? Vind je lezen saai? Dokter Leesplezier, één van onze leesconsulenten, geeft advies, tips, ze luistert, beantwoordt vragen, en biedt hulp bij het vinden van het juiste boek.

Ouders

Ook ouders kunnen terecht bij Dokter Leesplezier. Hoe kan ik goed voorlezen? Wat zijn geschikte boeken voor mijn kind met dyslexie? Welke apps en leesgames zijn geschikt voor mijn kinderen? Hoe kan ik mijn kind motiveren meer te lezen en welk boek is geschikt voor mijn kind? Deze vragen, en nog veel meer, kun je stellen aan een leesconsulent van de Bibliotheek. Ze geeft je graag tips en trucs over geschikte boeken, media en apps en beantwoordt met plezier al je vragen. Ook helpt ze jouw kind graag met het vinden van de leukste boeken die passen bij wat je kind graag leest of waar ze graag meer over weten.

Open inloop 14.00 - 16.00 uur

Kom jij ook langs? Informeer bij de balie waar je haar kunt vinden. Samen gaan we elke leesuitdaging aan, op naar (meer) leesplezier!

Een afspraak maken is niet verplicht.

Afspraak maken

Zo maak je een afspraak met Dokter Leesplezier: Zoek in onze agenda op 'Dokter Leesplezier', kies de dag waarop je een afspraak wilt, en bestel een gratis ticket. Leuk! Zien we je/jullie dan!

Mailen met Dokter Leesplezier

Wil je je vraag per e-mail stellen? Dat kan ook. We antwoorden zo snel mogelijk. Zet er ook even bij op welke school je zit.

Mail Dokter Leesplezier